لزوم توجه ویژه به زیباسازی و بهبود وضعیت عمرانی شهر شوشتر

با توجه به رسالت پایگاه خبری عَلَم جنوب مبنی بر انتشار دیدگاه های چهره های باتجربه و متخصص در حوزه های مختلف بر آن شدیم با توجه آغاز به کار جافری شهردار جدید شهر شوشتر از یادداشت های چهره های ذکر شده بهره جسته و آن را در اختیار عموم و دست اندرکاران قرار دهیم.
در این قسمت پیشنهادات ابراهیم محمودی از اعضای شورای اسلامی چهارم شهر شوشتر را در حوزه های عمرانی و خدماتی می خوانیم.
اکنون که شورای محترم شهر شوشتر اقدام به انتخاب مهندس جافری شهردار با تجربه و اجرایی نموده ضمن تبریک و آرزوی موفقیت برای این عزیزان و شهردار محترم بر خود لازم دیدم در ابتدای شروع به کار آقای جافری نکاتی را یاد آوری نمایم تا در ادامه ی خدمات رسانی شهری مثمر ثمر واقع گردد.
۱_در شهر شوشتر به علت سوء مدیریت شهری در سالهای گذشته مناطقی مورد بی مهری و بی توجهی مسؤلین امر قرار گرفتند و تا کنون که چندین سال میگذرد این مناطق با وجود اینکه در دل شهر قرار دارند هنوز در بسیاری از موارد به عنوان روستا یا خارج از محدوده ی شهری قلمداد می شوند و با حفظ بافت قدیمی و ناهمگن با مدل شهری، برای مردم و هر تازه واردی جلب توجه می نمایند،این مناطق عبارتند از :دره نوح_کوی مهدی_گاومیش آباد _سبزه میدان_گلزار شهدا_چشمه سوزنگر_بین الحرمین و لاعدس .
پیشنهاد میشود مجموعه ی مدیریت و بخصوص شهردار ضمن بازدید، ادامه طرح گذر بندی این مناطق که در دوره چهارم شورای اسلامی شهر اجرایی شد را تکمیل و مشکلات ساخت و ساز را برای مردم برطرف کرده و قضیه ی یک بام و دو هوا در این شهر را حل و فصل نماید.
۲_لازم است که شهردار مسیر و جهت توسعه و رشد سطحی شهر را برنامه ریزی و مشخص نماید و در خصوص ورودی های مربوطه به شهر از هر جهت همانند سایر شهر ها طرح و برنامه ای جهت زیبا سازی آنها ارائه و قدام نماید.
به عنوان نمونه از میدان امام حسین (ع) تا راه آهن به عنوان منطقه ای که در شهر واقع شده طرح و برنامه های زیباسازی خود را ارائه داده تا مردم همانند سایر مناطق فوق الذکر خود اقدام ننمایند و مشکلی به مشکلات دیگر اضافه نشود. چرا که این طرح درآمد سرشاری برای شهرداری به ارمغان خواهد آورد.
۳_ خرسند میشویم اگر شورای شهر و شهردار محترم برنامه های خود را در خصوص جذب گردشگر ارائه و برای مردم توضیحات لازم و کاربردی داشته باشند. در این خصوص پیشنهاد می شود از فضای پشت جهاد کشاورزی تا روبروی سید محمد گلابی { طبق نقشه ای که از قبل در شهرداری موجود بوده} و از فضای بسیار آماده ی بالادست مسکن مهر و بام شوشتر جهت پارک و باغ وحش کوهستانی استفاده شود.
۴_همچنین از شهردار و اعضای شورای شهر انتظار می رود با توجه به کافی نبودن فضای سبز و تفریحی مدرن و سرگرم کننده برای مردم ،برنامه های خود را در این زمینه ارائه دهند و در این خصوص پیشنهاد میشود منطقه ای به عنوان منطقه ویژه با چشم انداز ترکیبی از استعداد های بومی و مدرن طراحی و اجرایی نمایند تا نمادی از ویژگی های این شهر کهن باشد.
۵_ در پایان ضمن آرزوی توفیق برای اعضای شورا و شهردار انتظار می رود فراتر از وظایف و مسئولیت های عادی و خدمات روزانه ی شهرداری عمل نموده و خواسته های منطقی و به روز مردم را در برنامه های خود در نظر داشته و نسبت به اجرایی شدنشان اهتمام داشته و برای مردم توضیحات لازم را ارائه نمایند.
ابراهیم محمودی کوهی
عضو شورای اسلامی چهارم شهر شوشتر