به گزارش علم جنوب، عبدالرضا نوری کوله مرز دادستان عمومی و انقلاب شهرستان گتوند از اقدام شایسته و قابل تقدیر خانواده محترم آسیابانی از صالحشهر در همراهی با بزرگان و ریش سفیدان منطقه که در جشن خود از رسم غلط تیراندازی استفاده نکردند، تقدیر و پیامی صادر کرد:
بسم الله الرحمن الرحیم
تیراندازی در مراسمات یک بدعت است که در جامعه مورد قبول همگان نیست و باعث اخلال در نظم و امنیت عمومی و گاهی هم باعث ایجاد حوادث ناگواری میشود که شاید جبرانش امکان پذیر نباشد.
برای از بین بردن این رسم غلط همهی ما باید به همراه بزرگان طوایف، ریش سفیدان و جوانان، دست به دست هم دهیم تا شاهد حذف این بدعت از مراسمات باشیم.
بنده از خانواده محترم آسیابانی ساکن صالحشهر که شب گذشته در جشن خود به این بدعت *نه* گفتند صمیمانه سپاسگزارم، انشاءالله که همهی مردم شهرستان گتوند به پویش #نه_به_تیراندازی_در_مراسمات بپیوندند.
عبدالرضا نوری کوله مرز
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان گتوند