یک سال از وعده استاندار خوزستان و فرماندار شوشتر مبنی بر راه اندازی دانشگاه فرهنگیان شوشتر می گذرد اما رئیس دانشگاه فرهنگیان استان خوزستان می گوید مسئولین شوشتر در این یکسال پیگیری نکرده اند و فقط شما به عنوان رسانه پیگیر بوده اید.
سال گذشته بود که با خبر شدیم به دلیل عدم تزریق بودجه، راه اندازی و تجهیز ساختمان دانشگاه فرهنگیان شوشتر در هالهای از ابهام قرار گرفته است که با همراه شدن موجی از درخواست ها و مطالبه گری های مردم ، فرماندار شوشتر در نشست با چند تن از فعالین اجتماعی و دانشگاهی در محل فرمانداری اظهار داشت: با توجه به این که این دانشگاه کد شوشتر نیست و سر ریز دانشگاه فرهنگیان اهواز است نمیتوانیم برایش بودجه در نظر بگیریم اما قول میدهم با اخذ کد مختص به شوشتر شاهد تأسیس و راهاندازی آن در شهرستان باشیم. همچنین استاندار خوزستان نیز در مصاحبه تلویزیونی اعلام کرد دانشگاه فرهنگیان شوشتر شروع به کار خواهد کرد. اما حال پس از گذشت یک سال و با توجه به نزدیک بودن آغاز سال تحصیلی جدید با توجه به شرایط کنونی هیچ خبری از تاسیس این دانشگاه در شوشتر نیست .
در همین رابطه طی گفت و گویی اختصاصی با دکتر جرفی رئیس دانشگاه فرهنگیان استان خوزستان از وی در این رابطه پرسیدیم . جرفی در پاسخ به ما در این باره گفت :”مرکز مهارت آموزان ماده ۲۸ وابسته به دانشگاه فرهنگیان پیش نیاز تاسیس دانشگاه فرهنگیان می باشد اما متاسفانه در یک سال اخیر مسئولین شوشتر پیگیری نکرده اند و فقط شما به عنوان یک رسانه پیگیر این موضوع بودید. ما به خاطر مردم شوشتر ، ظرفیت فرهنگی و علمی ، حضور علمای بزرگوار جهان اسلام و نخبگان حوزه های مختلف در این شهر ،در هفته های گذشته با مسئولین شوشتر تماس گرفتیم و همچنان نیز منتظر پاسخ شان هستیم.”
دانشگاه فرهنگیان یکی از مهم ترین های نهاد آموزشی کشور است که در راه تربیت معلمان و دانش آموزان که خود شریان حیاتی توسعه و پیشرفت هر کشوری هستند تاثیر بسزایی دارد اما در یک سال اخیر در شوشتر به این مورد مهم توجه چندانی نشده است .
مگر این سهراب گیلانی نماینده شوشتر و گتوند در مجلس نبود که با پیگیری خود توانست زمینه تاسیس این دانشگاه را برای شوشتر فراهم نماید؟ چرا مسئولین مربوطه در شوشتر در این زمینه پیگیری نکرده اند؟ آیا باز هم موضوع دبیرستان پویش و عدم رضایت مسئولین و اولیا دانش آموزان را می خواهند مطرح کنند؟ مگر مدیریت آ.پ شوشتر در مصاحبه با همین رسانه در مرداد ماه ۹۸ اظهار نکرد :
عَلَم جنوب منتظر پاسخ مسئولین شوشتر می باشد.