پورمحمدی رئیس شورای اسلامی شهر شوشتر در این رابطه به خبرنگار علم جنوب گفت: فاز نخست این پارک ۱۱ هکتار می باشد و کلنگ فاز دوم آن نیز به زمین شده شد تا اجرای عملیات عمرانی آن با سرعت آغاز شود.
وی افزود : در راستای محرومیت زدایی، افزایش نشاط عمومی ،بهبود فضای تفریحی سطح شهر و پاسداشت مقام شهدا، این پارک بزرگ ساخته شد و خوشحالیم که با “دستان مبارک مادر شهیدان مختاربند” افتتاح فاز نخست و کلنگ زنی فاز دوم را شاهد بودیم.
رئیس شورای اسلامی شهر شوشتر گفت: در این پارک که آبیاری آن از طریق منابع آب خام خواهد بود و پمپ آن نیز نصب شده است، فضاهای مختلفی همچون زمین اسکیت، فضای تفریح کودکان، پیست دوچرخه سواری ،سرویس بهداشتی، پارکینگ، نماز خانه ،فضای فروشگاهی ، مبلمان و تجهیزات پارکی، سکوهای خانوادگی و … ساخته شده که با وجود مجاورت ساحل کارون و چشم انداز زیبای مرقد علامه شیخ (ره) و سید محمد گلابی(ره) و همچنین اثر جهانی بند میزان، موجب استقبال چشم گیر همشهریان و گردشگران خواهد بود.






عکس هوایی به هنگام اجرای مراحل مختلف























