صبح امروز صدریان فر مدیر عامل سازمان آب و برق خوزستان به همراه مسئولین شهرستانی، از روند اجرای پروژه مهم خط ۷۰۰ انتقال آب شوشتر بازدید کرده، و دستورات لازم برای رفع مشکلات پیش رو و تسریع در اجرای این پروژه بزرگ را صادر کرد.
به گزارش عَلَم جنوب در این بازدید که با دعوت گیلانی نماینده مجلس برگزار شده بود ،پارسازاده معاون عمرانی فرماندار ،ناصر مدیر امور آبفا، مهدیپور رئیس امور آب شمال و منجزی سرپرست شهرداری شوشتر به همراه مجریان و پیمانکار پروژه حضور داشتند ،برخی مشکلات این طرح همچون لزوم سرعت بخشی در بهسازی و آسفالت نوارهای حفاری شده ، همکاری لازم برای صدور مجوزات و تسریع در اتمام پروژه بررسی شد و توافقات لازم صورت گرفت.
مسئولین شوشتر ضمن قدردانی از تلاش های صورت گرفته برای اجرای این پروژه، خواستار تسریع در بهسازی مسیر های لوله گذاری شده و سرعت بخشی در اتمام این پروژه مهم شدند تا مشکلات آبرسانی به بخش بزرگی از شوشتر برطرف شود.
در ادامه صدریان فر نیز با تقدیر از همکاری های انجام شده،ضمن تاکید بر روند بهسازی مسیر و آسفالت نوارهای حفاری شده ،خواستار تعامل بیش از پیش مدیران شهری برای صدور مجوزات لازم شد و اعلام داشت تلاش می شود قبل از فرا رسیدن مهر ماه، این پروژه بزرگ به اتمام برسد.
در ادامه ی برنامه نیز مشکلات خط ۷۰۰ خیابان عمار که هر از چند گاهی دچار شکستگی میشود ،طرح استحکام بخشی دیواره مرقد علامه شیخ شوشتری (ره)، توسعه پارک آبی جزیره و پروژه آبیاری تحت فشار زمینهای کشاورزی شهرک شهید قلیپور مورد بررسی قرار گرفت.
خبر و عکس : احسان بلیوند