مراسم رونمایی از کتاب “پل بند شادروان پلی به بلندای تاریخ” جدیدترین اثر عبدالحریم سوارنژاد با حضور چهره های فرهنگی و علاقه مندان در شوشتر برگزار شد .

به گزارش عَلَم جنوب  این برنامه با شکوه که به مناسبت هفته میراث فرهنگی و با همت دوست داران میراث فرهنگی در محل بازارچه صنایع دستی سرای افضل شوشتر برگزار شد مهمانان ویژه ای نیز داشت .

 پرفسور ضیا الدین هاجری ریاست فرهنگستان پالایش زبان پارسی، استاد پارسی پور نویسنده اهل  تهران، استاد سجادی از شعرا و نویسندگان ملی، استاد خبازی موسس فرهنگستان شاهنامه فردوسی از اساتید توانمند حوزه فرهنگ و ادب بودند که در کنار جمعی از هنرمندان، شعرا، و اهالی فرهنگ در ایم مراسم حضور داشتند .

در این مراسم ضمن گرامیداشت یاد مرحوم استاد عباس نژاد فتحی فرهنگ دوست ، نویسنده و احیا کننده قلی نی شوشتری ؛ از استاد سجادی ، استاد خبازی ، استاد پارسی پور و استاد هاجری به پاس تلاش برای پاسداشت زبان فارسی و از راد نژاد فتحی به دلیل برگزاری مراسم های مختلف فرهنگی تقدیر گردید.

گفتنی است کتاب پل بند شادروان پلی به بلندای تاریخ ضمن معرفی پل و نقش آن در حوادث تاریخی به توجه سفرنامه هابه این سازه پرداخته است که می‌تواند برای اهل تحقیق مفید واقع شود.

نویسنده : احسان بلیوند

عکاس : محمدزمان قصاب

عکس نوشته : احسان بلیوند