دکتر اصغر حاتمی نیا_  عَلَم جنوب

آیا گیلانی نماینده مجلس وزیر کار را سر کار گذاشت یا جامعه کارگری و بازنشستگان در دومین شهر کارگری خوزستان را دور زد؟

با یک جستجوی کوتاه در اینترنت خبر افتتاح بیمارستان ۳۲ تختخوابی سازمان تامین اجتماعی شوشتر در خبرگزاری جمهوری اسلامی به تاریخ ۳۱ تیر ۱۳۸۵ دیده می شود آن هم همراه با تصاویر افتتاح  آن توسط مدیرعامل وقت سازمان تامین اجتماعی.
حال باید دید نماینده مردم شوشتر و گتوند در مجلس شورای اسلامی در اولین دیدار رئیس جمهور و وزرا به خوزستان در آغاز سال ۱۴۰۲ از دستاوردهای خود در جایگاه نمایندگی مجلس، طی دو دوره گذشته با چه منظوری فرستاده دولت یعنی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به شوشتر را برای افتتاح به بیمارستانی برد که در تیر ماه سال ۱۳۸۵ یکبار افتتاح و طی حدود ۱۶ سال گذشته تاکنون به خدمات درمانی پرداخته است.
شوشتر دومین شهر کارگری خوزستان است و دارای حدود ۱۰ هزار بازنشسته سازمان تامین اجتماعی است.آمدن وزیر تعاون، کار و رفاه یک فرصت بود در جهت رفع مشکلات کارگری و بازنشستگان دو شهرستان شوشتر و گتوند، اما نماینده با بردن وزیر به آدرس غلط، بار دیگر جامعه کارگری و بازنشستگان را از مطالبه مستقیم از وزیر محروم کرد.
وزیر تعاون، کار و رفاه می بایست به شرکت نیشکر کارون و شرکت نیشکر امام (ره) می رفت تا مطالبات کارگران را می شنید و در جمع بازنشستگان حضور پیدا می کرد که هر چند وقت یکبار درب سازمان تامین اجتماعی تجمع و داد از تورم کمر شکن و تخلف دولت در دخالت در تعیین افزایش حقوق سال گذشته و سال جدید می زنند .
گیلانی نماینده شوشتر و گتوند وزیر کار را جهت افتتاح چند تخت بیمارستانی برد اما چند هزار کارگر و بازنشسته را از مطالبه مستقیم محروم کرد. یعنی نه خود کاری طی دو دوره برای این جامعه بزرگ کرد و نه گذاشت صدای جامعه کارگری و بازنشستگان به گوش دولت و وزیر مربوطه برسد. ممکن است جامعه کارگری و بازنشستگان شوشتر و گتوند هرگز این محرومیت از مطالبه گری توسط نماینده را فراموش نکنند.