به گزارش خبرنگار خبرگزاری تسنیم از دزفول، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی صبح امروز پنجشنبه ۷ اردیبهشت ماه‌ از طریق فرودگاه شهید وحدت دزفول وارد استان خوزستان شد و در بدو ورود از سوی استاندار و مسئولین ارشد استانی مورد استقبال قرار گرفت.

دیدار غیرمنتظره رئیس جمهور با کارگران هفت تپه

 

 

ئیسی جمهور کشورمان در مسیر ریلی اندیمشک به اهواز، با دیدن مردم و کارگران شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه در کنار ریل قطار دستور توقف قطار را صادر کرد.

وی در دیدار با مردم و کارگران به مطالبات آنان گوش داد و از اهداف سفر هیئت دولت به خوزستان برای اجرای طرح‌های عمرانی و آبادانی این مرز و بوم سخن گفت.

کارگران ضمن قدردانی از برخورد قاطع آیت‌الله رئیسی با فساد در شرکت هفت‌تپه و بازگرداندن آن در دوره ریاست وی بر قوه قضائیه، مطالبات خود را با رئیس‌جمهور مطرح کردند.

رئیس‌جمهور نیز در جمع کارگران شرکت هفت‌تپه با بیان اینکه قدردان همه کارگران و مدیرانی که با دلسوزی شرکت هفت‌تپه را در مدار تولید حفظ کردند، هستیم، گفت: طرح‌های توسعه شرکت هفت‌تپه با هدف افزایش تولید و ایجاد اشتغال پیگیری خواهد شد.

وی با قدردانی از همت و تلاش همه کارگران و کسانی که با دلسوزی این شرکت را به مدار تولید بازگرداندند، از پیگیری طرح‌های توسعه این مجموعه با هدف افزایش تولید و ایجاد اشتغال خبر داد.

رئیس جمهور در ادامه با قدردانی از همه کارگران، مدیران و کسانی که با دلسوزی تلاش کردند مجموعه نیشکر هفت‌تپه متوقف و تعطیل نشده و در مدار تولید باقی بماند، گفت: وضعیت کلی شرکت هفت‌تپه با توجه به چالش‌های سالیان اخیر، با کمک خود شما کارگران رو به رشد و پیشرفت بوده و امروز علاوه بر بهبود وضعیت مدیریتی، شرکت در مدار تولید قرار گرفته و حجم تولیدات آن افزایش نیز یافته است.

رئیسی با بیان اینکه مسئله اول امروز کشور تولید بوده و تداوم روند پیشرفت کشور در گرو رونق تولید است، اظهار داشت: مجموعه هفت‌تپه زمینه و ظرفیت خوبی برای توسعه، ایجاد اشتغال و افزایش تولید دارد و این مسئله حتما پیگیری خواهد شد تا به رفع مشکلات بیکاری منطقه نیز کمک کند.

رئیسی نخستین مسافر پروژه خط ریلی اهواز ـ اندیمشک شد

آیت الله سیدابراهیم رئیسی پس از افتتاح پروژه ریلی دو خطه سازی محور اهواز-اندیمشک، به عنوان مسافر، سوار بر همین قطار شد و راهی اهواز شد.

افتتاح ۷۰ کیلومتر از مسیر دوخطه ریلی اهواز ـ اندیمشک ‌

احداث خط دوم راه آهن اهواز به اندیمشک از جمله مصوبه های سفر اول رییس جمهور به خوزستان است که ۷۰ کیلومتر از خط دوم این راه آهن در این سفر به دست رییس جمهور به بهره برداری رسید.

دو خطه کردن راه آهن اهواز به اندیمشک از جمله طرح های مهم زیرساختی خوزستان است. این ۷۰ کیلومتر از ایستگاه «شوش» تا ایستگاه «بامدژ» در محور اندیمشک به اهواز است که برای احداث آن ۴۰ هزار میلیارد ریال هزینه شده است.

افزایش سرعت سیر قطارهای مسافری به ۱۲۰ کیلومتر بر ساعت و افزایش ظرفیت سالانه بار این محور ریلی از ۱۰ میلیون تن به ۱۴ میلیون تن از جمله مزایای این پروژه است.

این پروژه قسمتی از طرح احداث خط دوم راه آهن اندیمشک – اهواز- بندر امام خمینی (ره) است. طرح احداث ۲ خطه کردن مسیر اندیمشک – اهواز با۹۰ درصد و خط اهواز به بندر امام ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

اجرای طرح ۲ خطه کردن مسیر راه آهن اندیمشک به اهواز به طول ۱۴۰ کیلومتر با اعتبار ۲ هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال است.

عملیات آبرسانی به ۱۷۴ روستای  خوزستان  افتتاح شد

آیت‌الله دکتر سید ابراهیم رئیسی در ادامه برنامه‌های دور دوم سفرهای استانی دولت مردمی به خوزستان، عملیات آبرسانی به ۱۷۴ روستای این استان را به صورت رسمی افتتاح کرد.

تعداد کل روستاهای مشمول این طرح در سراسر کشور ۷۱۳۸ روستا است که از این تعداد ۷۶۶ روستا مربوط به استان خوزستان می‌شود.

طرح جهاد آبرسانی تاکنون در ۴۵۱ روستای کل کشور در مدار بهره‌برداری قرار گرفته که از این میان ۱۷۴ روستا مربوط به استان خوزستان می‌شود.

در قرارداد با قرارگاه امام حسن مجتبی‌(ع)، ۶۴۰ روستا از محل اعتبارات محرومیت‌زدایی در شمول اجرای این طرح قرار گرفته که این ۱۷۴ روستا بخشی از این ۶۴۰ روستا هستند.

تاکنون مشکل آب شرب ۱۷۵۳ روستا در استان خوزستان به صورت کامل برطرف شده است.

همچنین تصفیه‌خانه اضطراری آب شرب شوشتر با ظرفیت تامین ۲۵ هزار مترمکعب آب شرب در شبانه‌روز با دستور رئیس جمهور به بهره‌برداری رسید.

این تصفیه‌خانه در زمینی به مساحت ۵۰۰۰ متر مربع به منظور تامین آب پایدار و باکیفیت و تنوع بخشیدن به منابع تامین آب شهرستان شوشتر طراحی و اجرا شده است.

اسکله آبگیر، دو واحد پیش ته‌نشینی، دو واحد زلال ساز، یک واحد دفع لجن، حوضچه مقسم، اختلاط سریع و فیلترهای تحت فشار از اجزای اصلی این تصفیه‌خانه است.

رئیسی همچنین پروژه تامین آب، توسعه شبکه، ایستگاه پمپاژ بنه‌باشت و عملیات احداث خط انتقال برق به طول ۱۱ کیلومتر با هدف اصلاح خط برق بنه‌باشت و افزایش ظرفیت ایستگاه پمپاژ آبیاری جهت شبکه آبیاری مدرن اراضی کشاورزی منطقه را افتتاح کرد.

همچنین با حضور رئیس جمهور طرح تامین و انتقال آب به ۶۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی دشت لالی که موجب افزایش عملکرد و رونق محصولات کشت محصولات کشاورزی و‌اشتغال پایدار در منطقه می‌شود، مورد بهره برداری قرار گرفت.

در این مراسم تصفیه‌خانه آب شرب شیبان نیز به منظور ارتقای کمیت و کیفیت تامین آب شرب مردم منطقه شیبان با دستور رئیسی افتتاح شد.

افتتاح ۳۴ طرح ملی و استانی آب و برق

۳۴ طرح ملی و استانی آب و برق که اغلب ظرف ۲۱ ماه قبل آغاز شده است، امروز با حضور رئیس‌جمهور افتتاح شد.

فقط در سال قبل، ۲۲۲۲ مگاوات به ظرفیت تولید برق خوزستان اضافه شد که این حجم از افزایش در یک سال در تاریخ استان بی‌سابقه است.

امروز هم با اضافه شدن ۳ نیروگاه و ۵۳۰مگاوات به ظرفیت نیروگاههای خوزستان، ان‌شاءالله تابستان گرم برای مردم استان بدون خاموشی و خنک خواهد بود.

دو سال قبل دولت در حالی کارش را شروع کرد که تنش آبی بخصوص در روستاهای خوزستان موجب اعتراض جدی مردم بود.

در این دولت به ۱۷۰۰ روستای استان آبرسانی شد. امروز هم به ۱۷۶ روستای دیگر در شادگان که دو سال پیش جزو کانون‌های تنش آبی بود.

بهره‌برداری از ۸۷ هزار میلیارد ریال پروژه برق منطقه‌ای خوزستان

با دستور رئیس جمهور ۲۷ پروژه برق منطقه ای خوزستان به ظرفیت ۲ هزارو ۳۸۹ مگاولت آمپر در بخش پست، ۱۲۸ کیلومتر مدار خطوط انتقال برق، ۲۵ مگاوات ظرفیت نیروگاه DG و ۴.۸ مگاوار بانک خازنی به صورت همزمان از طریق ویدئو کنفرانس در پست برق سبزآب اندیمشک و نیروگاه میانرود افتتاح شدند.

بر این اساس از جمله این پروژه‌ها می‌توان به فاز اول سه پست ۱۳۲ به ۳۳ کیلوولت GIS کارون، خزامی و کیانشهر یک ( مقاوم در برابر آلودگی و گرد و غبار ) و توسعه پست ۱۳۲ به ۳۳ کیلوولت گلستان در اهواز، فاز اول پست ۲۳۰ به ۱۳۲ و ۳۳ کیلوولت سبزآب اندیمشک و خطوط ۲ مداره ۲۳۰ کیلوولت نیروگاه دوکوهه اندیمشک اشاره کرد.

توسعه پست ۱۳۲ به ۳۳ کیلوولت ذوالفقاری و شهرک صنعتی در آبادان، توسعه پست ۲۳۰ به ۱۳۲ کیلوولت هفت‌تپه اصلی و آهودشت در شوش، توسعه پست ۴۰۰ کیلوولت نیروگاه خرمشهر و احداث نیروگاه ۲۵ مگاواتی میانرود و توسعه پست ۱۳۲ به ۳۳ کیلوولت مدرس در دزفول نیز دیگر پروژه‌های افزایش ظرفیت زیرساخت‌های برق در خوزستان بوده که به افتتاح رسید.

واحد گازی نیروگاه سیکل ترکیبی دوکوهه به بهره‌برداری رسید

سید ابراهیم رئیسی که در جریان دور دوم سفرهای استانی دولت مردمی، به استان خوزستان سفر کرده است، در ادامه برنامه‌های سفر خود از بخش گازی نیروگاه سیکل ترکیبی راندمان بالای دوکوهه بهره‌برداری کرد.

این نیروگاه سیکل‌ترکیبی دارای یک واحد گازی به ظرفیت ۳۰۷ مگاوات و یک واحد بخار به ظرفیت ۱۴۴ مگاواتی است که واحد گازی این نیروگاه، امروز پنجشنبه توسط رئیس‌جمهور افتتاح شد و با راه‌اندازی آن بخشی از تقاضای شبکه سراسری برق مناطق جنوبی و مرکزی کشور تامین می‌شود.

واحد بخار این نیروگاه نیز پس از بهره‌برداری واحد گازی در دستور کار و احداث قرار خواهد گرفت.

حجم سرمایه‌گذاری این دو واحد نیروگاهی کلاس F نزدیک به ۲۳۷ میلیون یورو با هدایت شرکت مادرتخصصی تولید نیروی برق حرارتی بوده و حجم سرمایه‌گذاری واحد گازی این نیروگاه نیز ۱۴۲ میلیون یورو برآورد شده است.

در دوران ساخت این واحد گازی ۵۰۰ نفر به صورت مستقیم و یک‌هزار نفر به صورت غیرمستقیم مشغول به کار خواهند بود. همچنین میزان اشتغال‌زایی این واحد در دوران بهره‌برداری از آن نیز به ۱۰۰ نفر خواهد رسید.

از جمله اهداف ساخت این نیروگاه می‌توان به تامین بخشی از تقاضای شبکه سراسری برق کشور، بهبود پایداری شبکه برق در مناطق جنوبی و مرکزی کشور، افزایش متوسط راندمان نیروگاه‌های حرارتی، صرفه‌جویی سوخت مصرفی به ازای هر کیلووات‌ ساعت انرژی تولیدی، انتقال دانش فنی و داخلی‌سازی تجهیزات نیروگاه‌های سیکل‌ترکیبی با راندمان بالا اشاره کرد.

راندمان کلی این نیروگاه ۵۸ درصد بوده و ویژگی و امتیاز طرح این نیروگاه سیکل ترکیبی کلاس F علاوه بر بومی‌سازی و مزیت داخلی‌سازی، افزایش پایداری شبکه سراسری و عمر مفید طولانی نیروگاه است.

نیروگاه‌های کلاس F نسل جدید و پیشرو در تولید نیروی برق حرارتی در دنیا هستند که راندمان ۵۸ الی ۶۰ درصدی دارند. این نیروگاه‌ها از جمله آخرین نسل واحدهای تولید برق در دنیا هستند که آن را به صورت تجاری انجام می‌دهند.

نیروگاه کلاس F به لحاظ مصرف آب از دسته نیروگاه‌های کم مصرف هستند به طوری که برای یک نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی مانند نیروگاه دوکوهه اندیمشک، حداکثر هشت لیتر آب بر ثانیه مصرف دارند.

همچنین با حضور رئیس جمهور ۲۶ پروژه انتقال و پست توزیع برق در استان خوزستان افتتاح شد. این پروژه‌ها شامل ۲۳۸۹ مگاولت آمپر پست انتقال برق، ۱۲۸ کیلومتر مدار خطوط انتقال برق، ۲۵ مگاوات نیروگاه DG و ۴,۸ مگاوات بانک خازنی است که با سرمایه‌گذاری حدود ۸۰۰۰ میلیارد تومان اجرا و به مرحله بهره‌برداری رسیده‌اند.

بهبود سطح ولتاژ و قابلیت مانور شبکه انتقال برق خوزستان، تعدیل بار شبکه، تامین برق پروژه‌های صنعتی در کنار افزایش پایداری شبکه برق استان از جمله اهداف اجرای این پروژه‌هاست.

همچنین با دستور رئیسی، پست برق بهبهان به عنوان پروژه‌ای که برق مورد نیاز کارخانه NGL900 شرکت مناطق نفت‌خیز جنوب را تامین خواهد کرد، به بهره‌برداری رسید. این پست برق با سرمایه‌گذاری ۲۵۰۰ میلیارد ریال اجرا شده است.

دکتر رئیسی همچنین در سخنانی در آیین افتتاح این پروژه با تاکید بر اهمیت تثبیت و پایداری تامین برق صنایع از مسئولان خواست با توجه به سال رشد تولید بر تحقق این مهم با هدف جلوگیری از قطعی برق واحد‌های صنعتی همت بگمارند.

آیت‌الله رئیسی صبح امروز پنجشنبه در ادامه برنامه‌های سفر دولت مردمی به استان خوزستان ، از دومین نمایشگاه احیاگران واحدهای اقتصادی که در شهرک صنعتی شماره یک دزفول برپا شده است، بازدید کرد.

در این نمایشگاه ۱۶۰ واحد تولیدی و صنعتی تعطیل و نیمه تعطیل در حوزه های مختلف کشاورزی، خدماتی، صنعتی و گردشگری که با کمک مجموعه‌های اقتصادی به عنوان احیاگر به مدار تولید و اشتغال‌آفرینی بازگشته‌اند، حضور دارند.

رئیس جمهور در جریان بازدید از این نمایشگاه با توضیحات مسئولین بخشی از مجموعه‌های احیاگر از اقدامات، فعالیت‌ها و وضعیت کنونی واحد‌های احیا شده مطلع شد.

فعالیت بخش قابل توجهی از این واحدها از ۱۰ سال پیش متوقف شده بود که با احیای آنها در دولت سیزدهم بیش از ۲ هزار میلیارد تومان سرمایه نیز احیا و برای ۱۸۰۰ نفر به صورت مستقیم و ۴۸۰۰ نفر به صورت غیر مستقیم اشتغال ایجاد شده است.

حضور آیت‌الله رئیسی در امامزاده محمد بن موسی الکاظم(ع)

رئیس جمهور که در قالب دور دوم سفرهای استانی دولت مردمی به استان خوزستان سفر کرده است در بدو ورود به این استان و در شهرستان دزفول حرم مطهر امامزاده محمد بن موسی‌الکاظم(ع) ملقب به سبز قبا را زیارت و با زائران این حرم مطهر از نزدیک دیدار و گفتگو کرد.

آیت‌الله سیدابراهیم  رئیسی در حاشیه این زیارت، با خانواده تعدادی از شهدای این شهرستان از جمله شهدای دفاع مقدس، شهدای امنیت و شهدای حمله تروریستی رژه اهواز نیز دیدار کرد.

رئیسی در جمع خانواده‌های معظم شهیدان خوزستان در حرم سبزقبا با بیان اینکه حامل سلام رهبر معظم انقلاب به مردم دیار مقاومت هستم، گفت: سلام مردم دزفول را به رهبر انقلاب می‌رسانم.

جزئیات برنامه‌های سفر رئیس جمهور

به گزارش تسنیم، آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی صبح امروز پنجشنبه در چهارمین مقصد از دور دوم سفرهای استانی دولت مردمی با استقبال نماینده ولی فقیه و امام جمعه خوزستان و استاندار از طریق فرودگاه دزفول وارد استان خوزستان شد.

رئیس جمهور در این سفر علاوه بر دیدارهای مردمی، نشست با نخبگان، بزرگان عشایر و اهالی تولید و صنعت، پروژه‌‌های بزرگ نیروگاهی، پالایشگاهی، محیط زیستی و ریلی را به بهره‌برداری می‌رساند.

رئیسی همچنین در پایان این سفر در نشست خبری با اصحاب رسانه نتایج و دستاوردهای سفر دولت مردمی به استان خوزستان را تشریح خواهد کرد.

این هفتمین سفر آیت‌الله رئیسی و دومین سفر دولت مردمی به استان خوزستان است. وزرا و معاونین ۱۵ وزارتخانه و ۶ تن از معاونین رئیس جمهور دکتر رئیسی را در این سفر همراهی می‌کنند.

افتتاح چند طرح، بازدید از پروژه‌های در حال احداث، بهره برداری نیروگاه سیکل ترکیبی دوکوهه اندیمشک و خط دوم راه آهن اندیمشک_اهواز، شرکت در جلسه شورای اداری استان، دیدار عمومی با مردم اهواز، شادگان و اندیمشک، از جمله برنامه‌های سفر ۲ روزه رئیس جمهور به خوزستان است.