به گزارش عَلَم جنوب رییس اداره میراث فرهنگی شوشتر گفت: این ساختمان که بعلت فرسودگی و عدم امکان نوسازی بدلیل موقعیت قرارگیری آن، چندین سال بصورت فضای غیر آموزشی و بدون کاربرد رها گردیده بود، با همت بلند فرماندار محترم شهرستان و همراهی رئیس اداره آموزش و پرورش شوشتر تخریب شد.
وی افزود: بیش از یک دهه است که شهروندان چشم انتظار تحقق این موضوع بعنوان گامی در جهت آزاد سازی عرصه ثبت شده در فهرست جهانی هستند.
نجار آسیابانی اظهار داشت: تخریب این بنا نه تنها موجب آزاد سازی عرصه جهانی سازه های آبی شوشتر و ایجاد منظری مناسب برای گردشگران می شود، بلکه می تواند در آینده شرایطی در راستای ارائه خدمات گردشگری بصورت روباز فراهم سازد.
وی اظهار داشت: در سال جاری تعداد ۳ پلاک مسکونی و در سنوات گذشته نیز تعدادی دیگری از پلاک های تجاری و مسکونی موجود در این محدوده توسط اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان خوزستان تملک و آزاد سازی گردیده است.
نجار آسیابانی بیان کرد:می توان آزادسازی این بنا را بعنوان اولین بخش عملیاتی محقق شده از توافقات مندرج در تفاهم نامه منعقده ماه های اخیر اداره آموزش و پرورش و اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شوشتر دانست که ان شاءالله در آینده نزدیک شاهد اجرایی شدن سایر مفاد این تفاهم نامه خواهیم بود.