در راستای نیل به توسعه فرهنگ بومی و تفکرات آموزش محور، تفاهم نامه همکاری در زمینه آموزش صنایع دستی با اداره آموزش و پرورش شوشتر منعقد گردید.
داود نجارآسیابانی رئیس اداره میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی شوشتر با اعلام این خبر گفت : در راستای بالا بردن ظرفیت آموزش و افزایش تعداد تولید کنندگان احرامی در شهرستان شوشتر بعنوان شهر ملی احرامی، ایجاد شرایط آموزش گام به گام از مربی تا دانش آموز فراهم خواهد شد.
وی اظهار داشت: طبق برنامه ریزی های انجام شده در نظر داریم تا ضمن آموزش این فنون به مربیان، راه های انتقال و آموزش را در بین دانش آموزان به عنوان یکی از دروس کار و مهارت تحصیلی آنان فراهم سازیم.
 رئیس اداره میراث فرهنگی شوشتر در مورد زمینه های دیگر این تفاهم نامه گفت: با توجه به لزوم محقق نمودن پیگیری های سنوات گذشته در خصوص برچیدن یکی از ساختمان های قدیمی و بلااستفاده متعلق به اداره آموزش وپرورش واقع در میدان ۱۵ خرداد مقرر گردید که در اسرع وقت این بنا در جهت رفاه حال شهروندان و گردشگران تخریب و آزاد سازی گردد.